KUMPPANIT

AUTOKESKUS

Autokeskus Oy on suomalaisen, maamme merkittävimpiin autoalan toimijoihin kuuluvan Aro-Yhtymän, omistama täyden palvelun autokauppaketju. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä (Konala), Vantaalla (Airport), Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Tampereella, Raisiossa ja Turussa.
 

Boxinbox®

Boxinbox® on kehittänyt harjoitustila konseptin, missä jokainen saa keskittyä täysin omaan harjoitteluunsa. Nimen mukaisesti Boxinboxilta löytyy pieniä harjoitusalueita ison harjoituskeskuksen sisältä. Urheiluhallien tavoin harjoitustiloja on mahdollista vuokrata erilaisiin tarpeisiin kuten yksilöharjoitteluun, ryhmille ja joukkueille. Toimintamallilla tarjotaan urheilijoille, kuntoilijoille, valmentajille ja personal trainereille mahdollisuus harjoitella ja valmentaa tavoitteellisesti.

Harjoittelualueita voi yhdistää haluamallaan tavalla ja aerobisia laitteita voi vuokrata yksittäin tai vaikka koko studion kerralla. Idea on yksinkertainen: Rakenna itsellesi sopiva treeni ja varaa siihen sopivat boxit.

Boxinbox® harjoittelukeskuksessa treenataan hyvällä fiiliksellä! Tervetuloa kuntoilemaan!

www.boxinbox.fi

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) ydinosaamista ovat älykkäät bio- ja kiertotalouden ratkaisut sekä ammatillisen osaamisen kehittäminen. Meiltä valmistui viime vuonna 1101 amk-tutkintoa, 192 maisteritutkinnon pätevyyttä vastaavaa ylempää amk-tutkintoa ja 402 uutta ammatillisen opettajan pätevyyttä. Lisäksi meillä on laaja täydennyskoulutustarjonta, joka sisältää myös Hämeen kesäyliopiston opinnot. Toimimme vahvasti kansainvälisissä verkostoissa ja olemme osa RUN-EU -Eurooppa-yliopistoa. Yritysyhteistyö on toimintamme ytimessä. Me haluamme olla hyödyksi!

OPINTOKESKUS SIVIS

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi

www.ok-sivis.fi

SHOWTEKNIIKKA

Halusitpa sitten mitä tahansa mihin liittyy ääni-, valo- ja kuvatekniikka tai esitystekniset rakenteet niin soita meille. Meiltä saat toimivan kokonaisratkaisun ja osaavat ammattilaiset.

Toteutamme jatkuvasti kaikenlaisia keikkoja ja tapahtumia. Yksittäisen viikon sisällä kalenteristamme saattaa löytyä klassisen musiikin konsertti, iso rock-keikka, korkean profiilin yritystapahtuma ja hiihtokilpailut.
 

VAAKUNA

Sokos Hotel Original Vaakuna sijaitsee aivan rautatieaseman tuntumassa. Hotellin huoneet ovat äskettäin remontoidut ja tarjolla on myös ainutlaatuinen tornisauna upeilla järvinäköaloilla. Vaakuna sijaitsee vain 150 metriä rautatieasemalta ja Verkatehtaalle siitä on alle 10 minuutin kävelymatka kaunista Vanajan rantaa pitkin.

YRITTÄJÄT

Olemme Yrittäjät — pienten ja keskisuurten yritysten etuja ajava järjestö, jolla on 115 000 jäsentä. Tervetuloa käyttämään palvelujamme ja kasvattamaan yrityksesi liiketoimintaa!